ZIJN...wat je wilt worden

PLAATJENAAM

Grensverleggend en onderscheidend

 

Geïnspireerd door vele gesprekken met selfmade topmanagers, verkopers, ondernemers en entrepreneurs, in combinatie met de wetenschappelijke onderzoeksresultaten over de wetten van de kwantumfysica, is het boek 'Zijn…wat je wilt worden' ontstaan.

In de vorm van een dialoog beschrijft de auteur op een heldere manier de wetmatigheid van succes en het met zekerheid en garantie realiseren van je doelen.

 


PLAATJENAAM

ZIJN...wat je wilt worden legt op een eenvoudige en heldere manier de fundamenten bloot, om met de minste moeite steeds meer voldoening, geluk en succes te realiseren, door het effectief toepassen van de dynamische wetten van succes en overvloed.

Op een grensverleggende manier wordt het bereiken van succes, materiële rijkdom en geluk in beeld gebracht en ontdaan van alle ballast en pertinente onwaarheden. Een aanpak die geen mislukking kent, net zo min als wanneer je twee en twee bij elkaar optelt, zonder vier te krijgen.


Het begin van het boek:

Dit boek leert je op een andere manier te denken. Het neemt je op een niet alledaagse en grensverleggende manier mee in de ontdekking van jouw menselijke vermogens, om welk doel of welk persoonlijke of zakelijk verlangen je ook maar hebt, op een uiterst eenvoudige manier te  verwezenlijken.Het biedt je simpele handvatten aan om succes te realiseren op al de gebieden waarin jij dat wilt. 

Het boek is voor jou geschreven, wanneer jij op zoek bent naar dé manier om, met je eigen persoonlijke en potentieel aanwezige vermogens, het leven en de omstandigheden te creëren, zoals jij dat wenst.  

Het maakt hierbij absoluut niet uit wat je achtergrond is, wat je opleidingsniveau is en waar je vandaan komt. Ook maakt het niet uit wát je wenst en wat je voor ogen hebt, of dat nu geluk, liefde, harmonieuze relaties, wijsheid, carrière, succes, voorspoed, welvaart, gezondheid en/of geld is, het ligt allemaal voor je klaar. Je moet alleen nog even weten hoe je, dat wat je wilt, kunt ophalen.Je kunt het boek bestellen door op de button hieronder te klikken.
De weg wijst zich dan vanzelf.boekbestellen