Testimonials

PLAATJENAAM

Het tonen van een overzicht met alle opdrachtgevers en cliënten biedt u op zich geen enkele proeve van bekwaamheid. Ik wil u derhalve niet verrassen of imponeren met een lijst van referenties.

 

Vanuit de waardering die ik ontvang voor de dienstverlening, wil ik graag enkele reacties  met u delen. Mocht nadere informatie wenselijk zijn, dan breng ik u graag rechtstreeks in contact met  opdrachtgevers waar representatieve opdrachten zijn uitgevoerd. 

Evalien Slinkert

PLAATJENAAM

Eigenaar van Yogi Heroes te Hilversum


Vandaag heb ik het grote geluk gehad Hans Oelen, oprichter, trainer en coach van bureau Palaver-trainingen te mogen interviewen en modelleren. Een man waar ik veel respect voor heb en die een grote inspiratiebron voor me is. Van te voren was ik zenuwachtig over mijn aanpak, of ik me voldoende had voorbereid en of ik hem genoeg zou kunnen bieden in ruil voor zijn tijd. Bij aankomst was er direct een connectie waarbij al die zorgen wegvielen.
We hebben gepraat, gewandeld en nog meer gepraat. Op dit moment stijg ik bijna op van alle inspiratie die ik voel. De uitspraak; de leerling kiest zijn meester; heeft vandaag inhoud voor me gekregen. Hans heeft me alle tools gegeven, op alle vlakken van mijn leven succesvol te zijn. De grote gave van Hans is dat hij me geen enkel moment het gevoel heeft gegeven dat hij meer weet dan ik of boven me staat. Zoveel kracht, wijsheid en bescheidenheid is een bijzonder mooie combinatie. Vol verwondering ga ik de belangrijkste boodschap van Hans leven en delen: de sleutel tot succes is dankbaarheid!
Met een hart vol dankbaarheid, een hoofd vol inzichten en een lichaam vol vreugde neem ik de tijd, alles wat Hans me gegeven heeft, te laten landen in mijn systeem.

Dankjewel Hans, voor je openheid, tijd en bereidheid mij te laten delen in jouw wijsheid. Je bent een held!
Afsluitend gaf Hans me het volgende mee: ‘je bent niet succesvol omdat je je doelen bereikt, je bereikt je doelen omdat je succesvol bent!’
Ik zeg AMEN!


Annelies Euwema

PLAATJENAAM

Veelzijdige Manager HRM en Organisatie

Ik gun iedereen het persoonlijke en zakelijke cadeau - voor jezelf, je collega's en je totale organisatie - door met Hans in zee te gaan. 

In zakelijke termen kan ik vanuit mijn MT-functies de ROI door het inzetten van Hans in kosten-batentermen eenvoudig beargumenteren. Vanuit het beoordelingscriterium vertrouwen, is de integriteit en de stuwkracht van Hans tekenend. Hans start vanuit het doel voor ogen en hierdoor loodst hij zijn gesprekspartners opbouwend naar een hoger ontwikkelingsdoel en resultaat. 

Kort en goed: Hans is mij als mens en als businesspartner door de jaren heen veel waard geworden en dat koester ik. 
Wil je meer van mijn beeld bij Hans weten, kun je mij altijd benaderen.


Rob Punt

PLAATJENAAM

Salesmanager De Telegraaf Media Groep


Hans levert uitstekend maatwerk om motivatie, wilskracht en zeker de focus volledig in te zetten om een doelstelling te halen. Vooral de persoonlijke aandacht en zijn ervaring maken hem tot een zeer gewaardeerd persoon.


Benno Rijpkema

PLAATJENAAM

Directeur, trainer, coach en adviseur bij Rijpkema adviesgroep en auteur van de MENS filosofie.


Ik mag nu al meer dan een jaar met Hans samenwerken en van Hans genieten! Elke 4 weken spreken wij elkaar in het Noorden van het land om elkaar te coachen en te sparren over ondernemerschap en inhoudelijke zaken. 
Als ik Hans mag beschrijven in kwaliteiten: 
Inspirerend, enthousiasmerend, zorgzaam, een gentleman in hart en nieren, innemend, onderscheidend, vernieuwend, respectvol, krachtig, levensgenieter, betrouwbaar en bovenal... een vriend die je iedereen toewenst.


Arnold Schiettekatte

PLAATJENAAM

Manager HR bij T. Boer & Zn.


Samen ben je op zoek naar een nieuwe aanpak. Een andere hedendaagse management-cultuur binnen een grote productiemaatschappij. De wil en de wens om te veranderen is er. Maar hoe pak je dat dan aan?
Hoe kijk je naar jezelf en hoe kijk je naar anderen. Via relaties zijn we destijds bij Hans Oelen terecht gekomen. Hans heeft zich geïntroduceerd bij ons managementteam, met als resultaat, dat er een "click" was omdat zijn aanpak bij ons team paste. 
Niet zweverig, maar recht door zee, spiegelend, luisterend, vertalend en uitdagend om een nieuwe aanpak te kiezen. Het is niet bij een eenmalige ontmoeting gebleven. 
Ook in het traject van persoonlijke coaching voor indidivuele managers en medewerkers is Hans Oelen een uitstekende begeleider gebleken.


Gerrit den Boer

PLAATJENAAM

Vennoot WSO v.o.f. Advies en Coaching. Sparring partner met specifieke ervaring notariaat / professionele organisaties.

Samenwerken met Hans is een plezier. Op een volkomen natuurlijke manier is hij direct in de benadering van het vraagpunt met respect voor de persoon / personen. Hij zorgt dat je zelf het resultaat bereikt dat je wilt. En vraag hem eens naar zijn muziekhobby!


Cindy Spronkmans

PLAATJENAAM

Eigenaresse van Sportshop Checked Flag. Adviseert bij alles op het gebied van duiksport, wintersport en outdoor.

Bij Hans wordt al snel duidelijk hoe effectief een goede coach is. Hans heeft mij als ondernemer geholpen mijn doelen helder te krijgen en om effectief naar deze doelen toe te werken. Hij heeft me aan het denken gezet, me begeleid in het maken van de door mij juiste keuzes en door zijn krachtige, confronterende maar altijd positieve feedback heb ik continue aan mezelf kunnen sleutelen. Met enige regelmaat houdt Hans mij een spiegel voor, waardoor ik het voor mij juiste pad blijf bewandelen.

De boeken die Hans geschreven en uitgegeven heeft, reiken diverse inzichten en handvatten aan en dienen voor mij als leidraad en inspiratiebron.

Hans... bedankt!  

Trudie Schregardus

PLAATJENAAM

Coach bij vragen rond werk en persoonlijke ontwikkeling at Inaras Advies  

Ik ontmoette Hans voor het eerst tijdens de begrafenis van onze goede vriend. Onze vriend kreeg drie jaar tevoren te horen dat hij A.L.S had. Hans werd gevraagd om hem in de laatste jaren van zijn leven te begeleiden. Ondanks zijn lichamelijke achteruitgang wist hij deze jaren vol te leven. En onze vriend was Hans hier heel dankbaar voor. 
Hierna heb ik Hans uitgenodigd en hem voorgesteld een aantal gesprekken met elkaar te hebben over vragen en doelen op dat moment in mijn leven. Dit is gebeurd. Een paar maanden na ons laatste gesprek heb ik hem mijn voorlopige resultaten kunnen melden en deze waren prachtig! Als je met Hans werkt kan er veel veranderen in je leven en wat mij betreft kon ik weer meegaan in de flow van het leven. Ik kan Hans dus aan iedereen aanbevelen die met vragen in zijn werk of leven loopt

.

Inge Hanse

PLAATJENAAM

Eigenaar van REINFLES, optimale ervaring met dienstverlening


Hans heeft mij een paar maanden gecoacht en ik ben heel erg blij met de resultaten die me dat heeft gebracht. Door vele voorbeelden en simpele oefeningen laat Hans je tot bepaalde inzichten komen. Hans is erg enthousiast in hetgeen wat hij doet en hij draagt dit ook over. Daarnaast schept hij ook het vertrouwen dat in dit geval ik me kwetsbaar kon opstellen. Het is iemand waarbij ik me telkens op mijn gemak voelde.


Johan Teeuwsen

PLAATJENAAM

Wethouder en meedenker bij de gemeente Aalten-Dinxperloo


Hans heeft er voor gezorgd dat in onze gemeentelijke organisatie een bewustwording op gang is gebracht die uiteindelijk geleid heeft tot de gewenste cultuuromslag. Zijn werkwijze is zeer deskundig en mensgericht, vanuit een zeer positieve benadering.