Wetenschap en spiritualiteit

PLAATJENAAM

De plaats waar ze samenkomen.

 

Wanneer jij de mogelijkheid zou hebben om alles wat je wenst in je leven naar je toe te halen, louter door op een andere manier te leren denken……….zou je dat dan doen?

Ik mag het toch hopen van wel, want los van het feit hoe je leven er nu uitziet, ook jij kunt het leven van je dromen realiseren, en dat door, je zult het niet geloven, voornamelijk het veranderen van je gedachten.


 Wetenschap en spiritualiteit

Aan de hand van wetenschappelijke onderbouwingen, rekent de auteur genadeloos af met de volkswijsheid, dat hard werken en veel uren maken aan de basis staan van persoonlijke groei, ontwikkeling en succes.


Op een grensverleggende en toegankelijke manier wordt de wetmatigheid van het bereiken van persoonlijk en zakelijk succes in beeld gebracht en ontdaan van alle ballast en schijnwaarheden.

 

Met een begrijpelijke uitleg over de relevante universele wetten, die een rol spelen in het creëren van zakelijk en persoonlijk succes, wordt je als lezer gestimuleerd om de juiste actie te ondernemen op weg naar het leven, de carrière en relaties die je verlangt.

 

Een absolute aanrader, wanneer je succes en overvloed in eigen hand wilt nemen.


 

Het begin van het boek:

Mijn naam is Hans Oelen en na ongeveer 25 jaar met aandacht en gedrevenheid experimenteren, lezen en toepassen, weet ik inmiddels zeker, dat we zélf de factor zijn, die ons leven op een fantastische manier kan veranderen in de richting die we zelf willen. Ik WEET het, want ik heb het zelf gedaan en inmiddels velen met mij!

Elke gedachte die je nu denkt,
hoe sterk je hier ook wel of niet van overtuigd bent,
heeft een zeer sterke impact
op je leven van morgen.

Natuurlijk, het idee of de kennis over het vormen van je eigen leven is absoluut niet nieuw, sterker nog, het is al eeuwen oude. Vanuit het jaar 1200 zijn al geschriften gevonden waarin geschreven staat dat onze gedachten aan de basis staan van onder andere onze ervaringen en de kwaliteit van onze gezondheid.
En nu gebeurt het mooie, namelijk dat de Kwantumfysica dit alles nog eens wetenschappelijk bevestigt.

Kwantumfysica onderzoekt het gedrag van materie en energie.
De ontwikkeling ervan kan, samen met die van de relativiteitstheorie, beschouwd worden als de overgang van de klassieke naar de moderne natuurkunde

Dit boek leert je op een andere manier te denken. Het neemt je op een niet alledaagse en grensverleggende manier mee in de ontdekking van jouw menselijke vermogens, om welk doel of welk persoonlijke of zakelijk verlangen je ook maar hebt, op een uiterst eenvoudige manier te  verwezenlijken.
Je kunt het boek bestellen door op de button hieronder te klikken.
De weg wijst zich dan vanzelf.boekbestellen