Visie en Missie


Verantwoording nemen, waarde toevoegen en professioneel werken


Er zijn mensen die leven in een droomwereld en er zijn mensen die alleen maar kijken naar de werkelijkheid. Er zijn echter ook mensen die succesvol zijn, omdat ze van hun dromen hun werkelijkheid maken.

Dromen leiden tot bevlogenheid, zingeving en bezieling, en staan, samen met een gedragen visie en missie, borg voor succes op elk gebied.

Met kennis, kunde, ervaring en veel enthousiasme help ik al sinds 1992 mensen en bedrijven, op een onderscheidende en gedegen manier, hun persoonlijke, professionele en organisatiedromen te realiseren.
Omzetoptimalisatie, effectiviteit, ontwikkeling, motivatie en structurele verlaging van (ziekte)verzuim zijn enkele van deze gewenste resultaten.


 

Mijn naam is Hans Oelen 

Ik help u graag met het ontdekken van uw levens/ondernemersdroom.

Ik begeleid u vervolgens aan de voet,

om hier met plezier en succes vorm en inhoud aan te geven.Persoonlijk kennismaken?

Laat dan HIER uw naam en telefoonnummer achter.

De eerstvolgende werkdag bel ik u voor het inplannen van een afspraak

om hier face to face dieper op in te gaan.


Visie 

visie
  Als ondernemer, leider of manager krijg je niet automatisch het respect van jouw
  medewerkers door je hierarchische macht, je vaardigheden, communicatietechnieken en
  trucs zo goed mogelijk toe te passen, maar door wie je bènt en hoe je als mens in het
  leven staat.

In jouw positie als verkoper krijg je ook niet het respect en het vertrouwen van klanten door de vlekkeloze toepassing van alle aangeleerde verkooptechnieken en uitgedachte vraagtechnieken, maar door wie je bènt en hoe je als mens in het leven staat.

In het hart van al onze verlangens, ligt bij iedereen de ultieme wens,
volledig jezelf én gelukkig te zijn
in alles wat je doet en onderneemt.

Dit is het ultieme gevoel wat ontstaat, op het moment dat je jezelf, met al je kwaliteiten, overtuigingen, waarden en drijfveren steeds beter leren kennen... en dat je het werk doet, als mens, ondernemer of als medewerker, wat bij je past en wat je het liefste doet.

Iedereen wil toch graag zichzelf kunnen zijn én gelukkig zijn?
Gelukkig zijn met wie je bent, wat je doet en waarom je het doet, én...
weten dat je hiermee een waardevolle bijdrage levert en gewaardeerd wordt.

Ik richt mij daarom in de ontwikkelingsvraag niet louter op de functie, het vak en het beroep, want daarmee zou ik me beperken tot de 'buitenkant', terwijl de 'buitenkant' altijd ontstaat vanuit de 'binnenkant'.
Ik richt me op het totaal, waardoor je steeds beter in staat bent vorm en inhoud te geven aan de kwaliteit van dat, wat je bènt en beroepsmatig doet.


Missie

PLAATJENAAM


Mensen en professionals leren,

meer te bereiken door minder te doen.

Wanneer je besluit te investeren in training of coaching, dan verwacht je blijvende verandering en resultaat onder alle omstandigheden... Daarin ligt ook mijn aanpak, door verandering in de vorm van transformatie, tot stand te laten komen vanuit de binnenkant. Het gaat niet om het cosmetische kunstje, het gaat erom wie je BENT.

... en dat is nu precies waar Palaver-trainingen voor staat!

Succes is in basis niet te bezien als resultaat van kennis, kunde en hard werken, maar juist als het gegarandeerde automatische resultaat van de subtiele afstemming van de ‘binnenkant’ op de ‘buitenkant’.

Kennis, kunde, communicatie, processen en procedures maken onderdeel uit van de ‘buitenkant’ en zijn in basis van belang om jouw professie uit te kunnen oefenen, echter...,


de essentiële succesbepalende factor schuilt in de combinatie met de ‘binnenkant’. Het bepaalt het vermogen, het basispotentieel, waarmee jij je afstemt op het gewenste succes.Wil je hier meer over weten?

Zullen we hier face to face wat dieper op in gaan?

Laat dan HIER jouw naam en telefoonnummer achter.

De eerstvolgende werkdag bel ik je voor het inplannen van een afspraak

om hier face tot face dieper op in te gaan.