E-mailcoaching

PLAATJENAAM

Onbeperkte ondersteuning door E-mail Coaching

Wil je privé, persoonlijk of zakelijk gecoacht worden en wil je dat doen op momenten die jou het beste schikken, zonder vooraf geplande vaste afspraken over locatie en tijden, én je wilt dat ook nog in je eigen tempo doen, dan is E-mail Coaching de geschikte methode voor jou.
Je bepaalt zelf het moment wanneer het jou het beste uitkomt. Je hoeft er de deur niet voor     uit en alle thema’s die bij face-to-face coaching worden behandeld, kunnen ook bij E-mail Coaching worden           ingebracht.


E-coaching

PLAATJENAAM

Met E-mail Coaching bereiken we hetzelfde of in sommige gevallen zelfs betere resultaten. Veranderingen verankeren zich met een minimale investering in tijd en geld.

Bij zakelijke projecten betekent dit voor jouw werkgever dat hij/zij jou als medewerker niet hoeft te missen, doordat jij een afspraak zou hebben met jouw coach.

Per e-mail gaan we het gesprek aan en stel ik jou vragen, waarmee ik je help te ontdekken wat op dit moment nog niet helder en zichtbaar voor je is.

Ik leg je zaken voor en opdrachten en oefeningen waar je in je eigen tijd mee aan de slag kunt.

Je hebt dus alle vrijheid en ruimte om over zaken na te denken en verder te komen in het proces.

Het maakt niet uit of je vroeg in de ochtend, in het weekend of diep in de nacht aan jouw opdrachten werkt.

 

Procedure
Allereerst vindt er een gedegen afstemming plaats waarop je begeleid wilt worden en welke concrete resultaten jij voor ogen hebt. Vervolgens gaan we per e-mail aan het werk om de doelen die jij je hebt gesteld, te realiseren.

Jij bepaalt de snelheid en de intensiteit van het project.

Ik reageer binnen 48 uur op jouw e-mails.


Informatie
Voor informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.
Ik neem dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.