E-mailcoaching

PLAATJENAAM

Onbeperkte ondersteuning door E-mail Coaching

Wilt u privé, persoonlijk of zakelijk gecoacht worden, en u wilt dat doen op momenten die u het beste schikken, zonder vooraf geplande vaste afspraken over locatie en tijden, en u wilt dat ook nog in uw eigen tempo kunnen doen, dan is E-mail Coaching de geschikte methode voor u.
  U bepaalt zelf het moment wanneer het u het beste uitkomt, u hoeft er de deur niet voor uit en alle thema’s die   bij face-to-face coaching worden behandeld, kunnen ook bij E-mail Coaching worden ingebracht.


E-coaching

PLAATJENAAM

Met E-mail Coaching bereiken we hetzelfde of in sommige gevallen zelfs betere resultaten. Veranderingen verankeren zich met een minimale investering in tijd en geld.

Bij zakelijke projecten betekent dit voor u als werkgever dat u uw medewerkers niet hoeft te missen, doordat ze een afspraak hebben met hun coach.

 

 Per e-mail gaan we het gesprek aan en stel ik u vragen, waarmee ik u help te ontdekken wat op dit  moment nog niet helder en zichtbaar voor u is. 

 Ik leg u zaken voor en waar nodig krijgt u opdrachten en/of oefeningen waar u in uw eigen tijd weer mee  aan de slag kunt.

 U heeft dus alle vrijheid en ruimte om over zaken na te denken en verder te komen in het proces. 

 Het maakt dus niet uit of u vroeg in de ochtend, in het weekend of diep in de nacht aan uw opdrachten  werkt.

 

 Procedure
 Allereerst vindt er een gedegen afstemming plaats waarop u begeleid wilt worden en welke concrete  resultaten u voor ogen heeft. Vervolgens gaan we per e-mail aan het werk om de doelen die u zich heeft  gesteld, te realiseren.

 U bepaalt de snelheid en de intensiteit van het project. 

 Ik reageer binnen 48 uur op uw e-mails, met als doel u op het gewenste spoor te brengen, te houden en  u elke keer een stap verder te helpen in uw ontwikkelingsproces.


  Informatie 
  Voor informatie toegespitst op uw specifieke vraag en situatie, kunt u vrijblijvend contact opnemen via       het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te                 bespreken.