De meest eenvoudige manier om je doelen te stellen en je doelen te realiseren

PLAATJENAAM

Bepaal wie, wat en/of waar je wilt zijn en vergeet vervolgens hoe je er komt!!

Ik leg je hier graag uit wat ik hiermee bedoel.
Direct zodra je WEET en nadat je hebt vastgesteld wat je wilt... koester dan een absoluut en onwankelbaar vertrouwen, dat datgene wat jij wilt, vanaf dat specifieke moment naar jou onderweg is. Denk en spreek er vanaf dat specifieke moment nooit meer anders over dan dat je er helemaal zeker van bent dat het komt.


Leef, denk, handel en gedraag je alsof het NU al realiteit is en dat wat je wilt nu al van jou is!

HOE
Het is in het geheel niet aan jou om het creatieve proces te begeleiden en te ondersteunen.

Het enige wat jij kunt en hoeft te doen, is te blijven genieten van je visie, het vertrouwen in het proces vast te houden en te koesteren en dit geheel dagelijks te bevestigen en te versterken door te leven vanuit dankbaarheid.

 

Hou je pertinent niet bezig en maak je ook helemaal en nooit meer zorgen over

Hoe dat wat jij verlangt, naar je toe gaat komen.

Het HOE daar heb jij namelijk helemaal geen invloed op!!

 

Wanneer

Sta jezelf vanaf nu NOOIT meer toe om teleurgesteld te zijn.

Je zou de vervulling van je verlangen kunnen verwachten binnen een door jezelf gestelde tijdspanne, en het binnen die termijn niet ontvangen en vervolgens kunnen gaan twijfelen aan de werking van het proces. STOM!!

 

Vertrouwen

Wanneer je vasthoudt aan jouw onwankelbare vertrouwen, dan zul je met alle zekerheid en garantie ervaren, dat zorg en twijfel absoluut onnodig is en louter procesvertragend werkt.

Blijf daarom je vertrouwen, je visie en je goede gevoel vasthouden, ook wanneer zaken zich niet aandienen binnen een door jou gestelde termijn, want met garantie wordt er op een later tijdstip iets gemanifesteerd, wat vééééééél beter blijkt te zijn dan datgene wat jij je had voorgesteld.

 

Verwacht succes

En alleen dat!

 

Hans Oelen

Palaver-trainingen