Boeken

   

 Op deze pagina vind je de boeken die door Hans Oelen zijn geschreven.

 

 Naast het verzorgen van training en coaching, geeft Palaver sinds kort ook haar eigen boeken  uit.  Wij doen dat in samenwerking met Pumbo, die naast het verzorgen van de druk van de  boeken, ook de administratieve afhandeling en de distributie voor haar rekening neemt.
 Dit biedt ons de gelegenheid, al onze aandacht te blijven vestigen op dat waar wij goed in  zijn!

Je kunt het boek van jouw keuze snel,veilig en eenvoudig bestellen door op de bestel-button te klikken op de informatiepagina van het betreffende boek.

Veel lees- en toepassingsplezier.

 


PLAATJENAAM

ZIJN... wat je wilt worden

Geïnspireerd door vele gesprekken met selfmade topmanagers, verkopers, ondernemers en entrepreneurs, in combinatie met de wetenschappelijke onderzoeksresultaten over de wetten van de kwantumfysica, is het boek 'Zijn…wat je wilt worden' ontstaan.

In de vorm van een dialoog beschrijft de auteur op een heldere manier de wetmatigheid van succes en het met zekerheid en garantie realiseren van je doelen.


Lees meer...Het nieuwe verkopen

Meer leads, meer klanten, hogere omzetten, betere marges…

Als ondernemer en verkoper ben je altijd op zoek naar klanten, maar hoe zorg je er nu voor dat klanten op zoek gaan naar jou? Verkopers zijn geprogrammeerd als jagers, maar wetenschappelijke ontdekkingen vanuit de metafysica tonen aan, dat dit jagersproces onnatuurlijk is.

Wanneer je de principes leert kennen, hoef je als ondernemer en als verkoper niet meer te jagen. Je trekt klanten en omzet moeiteloos als een magneet naar je toe!

Lees meer...

De kunst en kunde der moeiteloosheid
Op een nagenoeg onnavolgbare wijze wijst dit boek je de weg om je leven moeiteloos te transformeren, naar een leven waarin geluk, welzijn, liefde en succes centraal staat.   

We hebben in alles wat we ondernemen en ervaren, onlosmakelijk te maken met de universele werking van oorzaak en gevolg. Hierin richt het overgrote deel van de mensen hun aandacht op het gevolg. Dit zorgt ervoor dat je onbewust kiest voor de weg van moeite en inspanning. Hans Oelen stimuleert je om je aandacht juist te richten op de oorzaak. 

Lees meer...


PLAATJENAAM

Wetenschap en spiritualiteit


De plek waar ze samenkomen.

Het idee of de kennis over het kunnen vormen van de kwaliteit van je eigen leven is absoluut niet nieuw. Sterker nog, het is al eeuwen oud.
Vanuit het jaar 1200 zijn al geschriften gevonden waarin geschreven staat dat onze gedachten aan de basis staan van onze ervaringen en de kwaliteit van onze gezondheid. En nu gebeurt het mooie, namelijk dat de Kwantumfysica dit alles nog eens wetenschappelijk bevestigt.

 

Lees meer...Meesterschap over de energie van geld en overvloed


Dit boekje gaat je helpen in het veranderen van jouw financiele blueprint om met minder moeite, steeds meer geld, overvloed en succes aan te trekken.
Wanneer je het boekje hebt gelezen, bestudeerd en de inzichten toepast, heb je een totaal andere kijk op de aard en bewegingen van geld… en het mooiste is, dat dezelfde principes die gelden voor het optimaliseren van je financiële vrijheid, tegelijkertijd zorgen voor je innerlijke vrede, geluk, gezondheid en blijheid en daarmee een bijdrage levert aan je persoonlijke ondernemerschap. 


Lees meer...