Wat heb jij van jezelf gemaakt?

PLAATJENAAM

Kan jij weten hoe je was als baby of weet je in ieder geval nog hoe je was als peuter en als kleuter?

Grote kans dat je toen nog open en onbevangen was, en natuurlijk onderzoekend, nieuwsgierig en verwonderd. We komen op de wereld als een stralend wezen en verkennen vanaf onze geboorte de wereld vanuit een aangeboren openheid en met een onbevangen geest.Software
Wanneer we echter wat ouder worden, beginnen we beperkende gedachten en overtuigingen van anderen over te nemen, als wezenlijk onderlijk van onze software voor (niet het, maar) ons leven.

Wat zou jij er van vinden om nu weer alle kwaliteiten van dat enthousiaste, stralende kind, wat je vroeger was, te hebben, en de wereld ervaart als een plek waar in principe alles mogelijk is?

 

Dromen

Hoe zou het zijn, wanneer je de wereld toestaat jou te laten verwonderen en inspireren? Nu te mogen en kunnen dromen als een kind? Grote, fantastische, eindeloze dromen, waarin alles mag, alles kan en je alles durft en doet? Want als magisch kind heb je geen beperkingen, geen hobbels, beren op de weg, geen blokkades tussen jou en datgene wat jij wenst. De stroom van overvloed kan langs en door jou vloeien en je kunt werkelijk alles zijn, doen en realiseren wat je maar wenst!

Schakel die harde schijf van je met al die belemmerende gedachten en overtuigingen maar eens uit.
Geen 'ik ben het niet waard', 'ik kan het niet', 'ik weet het niet', 'het lukt me niet',  maar 'ik ben het waard!', 'ik kan het!' 'ik weet het!', het lukt me'

 

Als je buiten de lijntjes durft te gaan van jouw beperkende software, jouw blueprint met al die ingebeelde beperkingen en je staat jezelf toe alles te mogen dromen vanuit jouw eigen kracht, wat zou jij dan dromen?

 

Wat is jouw diepste wens? Of wensen?
Ik stel je deze vraag, omdat in basis buiten die door jezelf getrokken lijntjes, alles mogelijk is.

 

Hans Oelen 

Palaver-trainingen