Bewijs

PLAATJENAAM

Je neemt de wereld alleen maar waar door je eigen ogen,
vanuit de perceptie die je er aan geeft.
Je kunt dat wat je waarneemt zo groot, maar ook zo klein maken
als je zelf wilt."

                         
F. Scott Fitzgerald

Ik sprak deze week met een kennis, die werkt als zelfstandig ondernemer in de verkoop. Hij vertelde me dat hij had gesproken met twee andere ondernemers die hem vertelden dat voor hun het jaar 2009 het allerbeste jaar was geweest tot op heden.


Dit soort nieuws lees je niet meer in de krant tegenwoordig.

Dit brengt mij bij het feit, dat je altijd en overal bewijs kunt vinden voor alles waar jij heilig in gelooft, als je er maar naar kijkt.
En dat kijken is natuurlijk nog leuk ook, want wat is er nu leuker dan te kunnen zeggen: ‘Zie je wel, ik had gelijk!!’

Er is altijd en overal goed nieuws te vinden, als je er maar op gericht bent!
Je hoeft natuurlijk niet te raden vanuit wat voor grondhouding die kennis leeft, want hij richt zich louter op het goede in het nieuws. Hij is positief en hij gelooft dat 2010 zijn beste jaar ooit gaat worden en hij zal gegarandeerd het bewijs hier voor vinden.

Nieuwe klanten zullen door hem aangetrokken worden, want hij manifesteert zich vanuit zijn grondhouding als een baken van optimisme in een oceaan van negativiteit.


Wat voor soort bewijs ga jij nu zoeken en ga je vinden?

Het bewijs waar je naar op zoek bent ondersteunt je of haalt je naar beneden. Kijk daarom ook of de mensen met wie je omgaat, ondersteunend zijn in je bewijs.

Ga daarom zoeken en kijken naar alles wat goed is en wat past bij jouw bewijs, zodat je de uitkomst nu al kunt verwachten.

Stem daar vanaf nu je actie maar op af, want je zult ooit dankbaar zijn dat je dat gedaan hebt.


Hans Oelen

Palaver-trainingen